Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
9. 05. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Zaječí hřbet s plněnými jablky: Maso potřeme hořčicí a okořeníme. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky.
Máslo v pánvi rozehřejeme a na něm osmahneme hřbet po obou stranách zhruba 10 minut. Přidáme cibuli a osmahneme dohněda. ... …více»
|
8. 05. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Pikantní řízek ve smetanové omáčce: V tomto receptu jsem použila již snad všechny druhy masa (vepřové, krůtí, pštrosí, drůbeží, kančí, jelení, srnčí). Nejlepší je ovšem srnčí.
Srnčí hřbet nebo kýtu nakrájíme ostrým nožem na asi 1 cm s ... …více»
|
8. 05. 2008 Zvěřina Žádné hodnocení
Příprava receptu Dušené jelení maso s brambory: Jelení maso omyjeme a nakrájíme na kostky. Osolíme, opepříme, poprášíme moukou a na rozpáleném oleji osmažíme. Zalijeme trochou vody a vínem, přidáme pár kuliček celého pepře, bobkový list a necháme d ... …více»
|
7. 05. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Myslivecký bažant: Nejprve si předehřejeme troubu na 200°C a připravíme si malý pekáč, do kterého nalijeme olej. Bažanta omyjeme, očistíme, dobře prosolíme, opepříme, důkladně zabalíme do plátků anglické slaniny a pevně ... …více»
|
4. 05. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Bažantí guláš: Na 5 lžících sádla osmažíme dozlatova drobně pokrájenou větší cibuli, vmícháme 4 lžičky sladké mleté papriky, špetku kmínu, krátce zasmažíme a rychle podlijeme trochou vody nebo vývaru a přivedeme k v ... …více»
|
4. 05. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Jelení roláda: Nejprve si připravíme náplň do rolády. Játra, nakrájenou cibuli a slaninu společně pomeleme, přidáme majoránku, žloutek, muškátový květ a oříšek a důkladně promícháme. Pokud by se nám zdála příliš říd ... …více»
|
2. 05. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Obložené jelení hrudí: Jelení hrudí omyjeme a uvaříme v osolené vodě společně s nakrájenou mrkví, cibulí, petrželí, celerem, kořením a bobkovým listem. Až je maso měkké, vyjmeme ho a nakrájíme na jednotlivé porce, které pod ... …více»
|
2. 05. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Zajíc na žampionech : Porce očištěného zajíce orestujeme na olivovém oleji, trochu podlijeme vodou, osolíme, přidáme tymián a dusíme doměkka. Celé hlavičky očištěných žampionů přidáme spolu s kouskem másla k masu chvíli př ... …více»
|
2. 05. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Jelení svíčková z Tater: Maso nakrájené na plátky osolíme, opepříme, obalíme v mouce a prudce opečeme na oleji. Maso poté dáme do tepla. Do výpeku přidáme nakrájené cibule, plátky žempionů a kapary. Směs promícháme, zaprášíme ... …více»
|
2. 05. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Bažant labužník: Bažanta položte do pekáče a do něj dejte očištěnou celou bramboru - ta vytáhne při pečení pachuť z dutiny bažanta a po dopečení ji vyhodíte. Bažanta prošpikujte slaninou, obložte jej oloupanými a nakr ... …více»
|